måndag 20 augusti 2012

Helgen

Så vad har jag haft för mig de senaste dagarna då? Jo, i fredags jobbade jag till åtta och en stund innan jag slutade kom Regan förbi och vi åkte hem till honom. Glass och tv fick avsluta dagen.

I lördags åkte Regan till Kersbrook för att spela sin fotboll som vanligt och jag lånade bilen och körde (upp för världens brantaste backe, Checker Hill.. :S) till Gumeracha (av fri vilja!) för att hälsa på folket i mitt gamla hus. Holländaren Pim hade återvänt efter en lång resa runt landet, en av italienarna bodde kvar, en hade flyttat till närbelägna Woodside men var där idag och så hade det flyttat in en ny kille. Och under tiden jag var där flyttade det in en ny, fransk, kille. Jag var där till knappt klockan fem och konverserade och socialiserade och skvallrade. Trevligt :)
     Sen for jag i alla fall tillbaka över kullen för att hämta upp min "full back", vars match hade blivit avblåst för att en kille hade skadat nacken och behövt ambulans. Åkte hem efter en snabb öl (för hans del) i klubbhuset och så lagade vi "tea" och såg på filmen "A Few Best Men" som vi hyrt. Samma folk som gjort "Death At A Funeral" (underbar..!), här med ett bröllop och en australisk twist. Rolig!

Söndag. Bacon och egg med baked beans på toast till frukost. Eller snarare brunch. Eller lunch. I alla fall, tog en promenad med hunden ner för vägen och köpte honung. Jag fick en liten hink jag med :) Perfekt på toast (prova!) och min gröt. En stund senare åkte vi till Rhys, svenskstudentkusinen, för att åka på presentjakt. Det var främst till en kille som fyller 21 i helgen (stor grej här fast inget speciellt händer när man fyller 21), men också till brodern som fyller 23 och lite till Fars Dag som är snart här i Australien. Vi for runt i tre-fyra timmar och var till slut helt döda fysiskt och mentalt. Till slut kom jag på den geniala idén att köpa "Fifty Shades of Grey" ("Femtio Nyanser Av Honom" (hemsk översättning btw..)) och ett paket pappershandukar/servetter, vad det än heter, hehe.. Detta utvecklades till ett litet kit med boken, ett valuepack (allstå x4!) med pappershanddukar, mörk choklad, två doftljus ("love" & "passion") och sen en flaska vin till det som inte blev köpt då.
     Vi lämnade av Rhys hemma hos honom och oss hemma hos Regan. Lagade och åt pasta och pastasås med kyckling och senare åkte vi nerför kullen igen och lämnade av mig hemma hos mig.
     Och idag har jag jobbat.

Så kan en helg se ut just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar