tisdag 1 november 2011

En manad hemifran!

I dag var det en manad sen vi lamnade Lidkoping bakom oss och for ett halvt varv runt jorden till kara Perth. Det kanns som en evighet sen, men samtidigt sa om man tanker pa det sa har det gatt fort. En manad... det later sa langt!


Idag har vi haft en ganska chill dag. Vi tog sovmorgon och satt sen pa biblioteket i nagra timmar och forsokte kolla tag/flyg till Adelaide och sadant. vi ringde aven Kalyx och fragade om jobbet vi vantar pa riskerar att bli uppskjutet an mer, da det ska regna hela slutet av veckan dar vi ska vara, men de sa att vi borjar pa mandag aven om det regnar eller inte! Lattnad! Hoppas kare Barrett inte ljuger nu bara!
     Sen har vi mot allt fornuft gatt pa stan och tittat i affarer... Stoort misstag. Man vill ju ha sa mycket! De sma, bohemiska butikerna i Northbridge ar speciellt farliga! Jag vill vara riiik! Men vi har i alla fall shoppat lite: sockprotectors och flugnat! Sa nu ar det bara en passande hatt som fattas och sen ar jobboutfiten kirrad! 
     Jag har aven kopt en ny bok, en gammal biblioteksbok for 50 cent. "Children of the Shaman" eller nat hette den. Far se om den ar nat att ha. Billig som tusan var den i alla fall!


Imorgon ska vi nog aka till Pinguin Island och se pa varldens minsta pingviner! Och om det regnar pa torsdag, vilket det anligt yr.no ska gora, sa kanske vi aker till IKEA och kakar kottbullar. Hihi :)


Vi hors!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar