tisdag 23 juli 2013

Maggie Beer

Idag tog vi en liten tur till Barossa Valley! Vi for till "The Whispering Wall", en damm med en speciell akustisk effekt som gör att det låter som om personen 140m bort står precis bredvid en. Jag var där när mina föräldrar var och hälsade på i november, men Regan, som levt hela sitt 21-åriga liv ett antal mil bort, hade aldrig vart där!

Whispering Wall
Sedan åkte vi genom byarna Williamstown, Lyndoch med målet Maggie Beers Farm Shop. Maggie Beer är en kock som skapat sig ett varumärke med gourmetmat, med typ såser, pastejer, vinägerar, oljor, marmelader, sylt, glass och sådant. Vi drack varm choklad resp. chai latte på det lilla caféet och provsmakade utvalda delar av sortimentet. Smaskens!

Maggie Beer

Chai latte


Lite gäss som bodde där på gården
Efter fikat var det dags för lunch (!), så vi åkte tillbaka till Lyndoch och åt paj och varsin halva "kitchener bun" (typ semla/vaniljbulle, med socker på och grädde och sylt i) på det tyska bageriet där. Väldigt gott det också. Sedan åkte vi hem igen! (Och gav oss ut och sprang...)

Lyndoch German Bakery

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar