tisdag 4 oktober 2011

IDAG gäller det!!

Så har dagen kommit, den som jag har sett fram emot så länge. Nu är väskan packad och näästan alla punkter på att-göra-listan överstrukna. Avresedatum är satt till 16.20, så knappt två timmar kvar alltså. Jag ställde klockan på redan 06.00 imorse, för jag tänkte att jag skulle vänja mig så smått vid att gå upp tidigare, men jag vaknade faktiskt redan klockan fem. Kelade med världens bästa och finaste katt en stund (för sista gången på länge, snyft.. ) och sen började jag med dagens aktiviteter som bestått i:
  • Städa och bädda
  • Packa klart
  • Åka till banken med mamma för att fylla i en fullmakt som ger mina föräldrar rätt att röra runt i min ekonomi om något skulle hända
  • Ordna spärrservice
  • Äta lunch med föräldrarna (husmanskost ofc!)
  • Ladda ner antivirusprogram till datorn
...plus lite annat smått och gott. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag är rädd att jag under de här två timmarna kommer att få sån där sista-minuten-panik "Har jag glömt nåt?!? DET måste jag ha med mig!!" osv. så jag måste försöka hålla mig sysselsatt för att undvika det. Kanske ska ladda ner lite musik, måla naglarna, lyssna på radio (vilket jag i och för sig redan gör), eller nåt.. Får se hur bra det håller undan paniken. Känner hur den kryper sig på nu när jag skriver om den.. Dum panik! Du är inte välkommen här!! Fast det hör väl kanske till.. ;) Konstigt nog så känns det fortfarande inte som om jag ska åka bort så väldigt länge. Eller det kanske det gör, men jag har vetat det och tänkt på det så länge och så mycket nu att jag har vant mig vid tanken och "förlikat mig med mitt öde" (ett väldigt positivt öde dock!) så det känns helt ok. Men lite sorg gömmer sig faktiskt (såklart) inom mig. Jag kommer sakna er, tro inget annat! :)


 På torsdag kanske jag kan peta på en av de där skyskraporna! YAY :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar