lördag 8 oktober 2011

Tva korta om Australien

  • Folk ar valdigt artiga och hjalpsamma. De ar allmant trevliga!
  • Vattnet smakar pool..
Jag kan ju aven beratta lite om var allmanna situation och planering just nu. Igar sa betalde vi for att bo annu en vecka pa East Backpackers 12:01 dar vi nu bott i tva natter. vi tankte att det kan vara bra att bo in sig lite i stan innan vi byter till nagot annat och dessutom vet ju de pa hostelet om var situation, att vi reser med STA och sa och de ar dessutom valdigt hjalpsamma och trevliga och man kan fraga om allt. Vissa verkar tycka att East Backpackers ar ett valdigt bra hostel (en skotte hade bott dar i sex manader t.ex.) medans andra tycker tvartom. Vi har ju direkt inget att jamfora med, men jag tycker det duger. Det ar lite slitet, men det finns kok, tv-rum, utegard, det ar gratisfrukost, trevliga manniskor, mm. Den dar skotten berattade att det var mest darfor han gillade East, for de oftast valdigt trevliga manniskorna. Och jag haller med!
     I alla fall. Om vi inte hittar jobb har i Perth pa de kommande en eller tva veckorna kanske vi drar oss langre soderut mot Margret River dar det finns manga vingardar som man kanske kan jobba pa. Eller Albany annu langre ner dar nagra andra vi pratat med jobbat.
     Om vi inte far jobb och det inte funkar har pa vastkusten sa kan vi alltid aka till Adelaide. Och foraldrar (mamma), skulle vi sta utan bostad sa star dorren till Pamela, Cattis kontakt i Adelaide, alltid oppen, sa vi ska inte behova sova pa gatan!

1 kommentar: